Yleistä

Verkkokaupan tuotteita myy Macuste tmi, y-tunnus 2642603-4. Verkkokauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille toimitusalueellaan. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Verkkokaupan yhteystiedot:
Macuste tmi (2642603-4)
Sähköposti: makupiste@gmail.com
Puhelin: 0407379419
Postiosoite: Reiherintie 8 G 23, 00840 Helsinki

Tilaus

Tuotteet tilataan Makupisteen verkkokaupassa. Tilausvahvistuksesta käyttäjä voi tarkistaa tilauksen tiedot.

Tuotteiden saatavuus

Mikäli jotakin tuotetta ei ole saatavilla, käyttäjälle ilmoitetaan siitä sähköpostitse tai puhelimitse, ja maksu kyseisen tuotteen osalta palautetaan käyttäjälle tuotteiden toimituksen yhteydessä.

Maksaminen

Maksu suoritetaan tarjotuilla vekkomaksutavoilla.

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.


Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Bamborasta: https://www.bambora.com

Maksutavat
PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedotBambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: payform@bambora.com
Puhelin: 09 315 82 555 (arkisin klo 9-17)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Toimitus

Tilaus toimitetaan/noudetaan myyjän ilmoittamana ajankohtana. Mikäli haku ei onnistu noutoajankohtana, on vaihtoehtoinen ajankohta varmistettava erikseen. Tilauksen noutaminen noutopisteestä on tilaajan vastuulla. 

Tuotepalautukset

Jos tilaus ei vastaa odotuksia, kannattaa asia selvittää viipymättä myyjän kanssa. Elintarviketuotteilla ei ole palautusoikeutta pois lukien vialliset, pilaantuneet, tai tuotekuvauksesta poikkeavat tuotteet.